To je bil IFAM 2024 | Murrelektronik

15. februar 2024

To je bil IFAM 2024

Connected Future. Seamless. Robust. Decentral.

Na sejmu IFAM 2024 smo vam pokazali, kako vas povezujemo s prihodnostjo: brezšivno in decentralizirano! Na ta način za vas določimo smer, da boste pripravljeni na prihodnost in hkrati inovativni.

Vario-X

Prvi modularni in prilagodljivi sistem avtomatizacije te vrste, s katerim je mogoče vse funkcije avtomatizacije izvajati na zahtevo in decentralizirano - tj. brez arhitekture krmilne omarice. Vario-X je sestavljen iz istoimenske platforme in pripadajočega koncepta avtomatizacije in namestitve. Vario-X prenese senzorje in aktuatorje v neposredno bližino stroja ter skrbi za brezšivno povezovanje decentraliziranih servo pogonov za zanesljivo upravljanje z napetostjo, signali in podatki.

Mico67 - Krmiljenje obremenitvenega tokokroga na terenu

Za elektronsko nadtokovno zaščito vam ponujamo dva nova modula iz družine izdelkov Mico. Moduli z zaščitnim razredom IP67 so primerni za aplikacije, pri katerih je treba zaščititi več senzorjev in aktuatorjev s podobnimi zahtevami. Montaža ni potrebna, poleg tega so moduli odporni na temperaturo in imajo posebno prostorsko varčno zasnovo.

Emparro20-Pro omogoča oddaljen dostop z možnostjo IO-Link

Emparro20-Pro je za več kot 40 odstotkov ožji in precej manjši, zato je prostorsko varčnejši od svojega predhodnika. Stikalni napajalnik navdušuje z več kot 95-odstotno učinkovitostjo in je opremljen z zaščito IP20. Visoka stopnja učinkovitosti pomeni, da je mogoče stroške obratovanja zmanjšati na minimum.

Obsežen portfelj IO-Link

Popolnoma nova fieldbus modula „MVK Pro“ in „IMPACT67 Pro“ imata osem večnamenskih master vrat, lahko zahvaljujoč L-kodiranim priključkom M12 preneseta visoke napetosti ter upravljata Ethernet protokole PROFINET, EtherNet/IP in EtherCAT. Poleg tega je možna uporaba modulov neodvisno od vodila fieldbus, in sicer preko OPC UA, MQTT, JSON REST API. To omogoča že vgrajen standardiziran vmesnik SMI (Standardized Master Interface). Uporaba teh modulov tako zmanjša stroške, poveča produktivnost, ponuja nove možnosti na področju servisiranja in vzdrževanja, minimizira čase namestitve in zagona naprav ter nadomesti prostorne električne omarice z zahtevnim ožičenjem.

Junaki povezovanja

Konektorji so za nas junaki avtomatizacije. Povezana proizvodnja, notranja logistika, predelovalna industrija in pakiranje ne morejo delovati brez konektorjev. Njihova zmogljivost pogosto odloča o tem, ali bo digitalizacija uspela. Svet avtomatizacije je torej odvisen od kakovosti konektorjev. Povezujejo vse skupaj, omogočajo pretok signalov, podatkov in tokov, zagotavljajo varnost, nemoteno delovanje in namestitev brez napak. Pravi junaki povezovanja – Connectivity Heroes made by Murrelektronik.

Jasna in zanesljiva signalizacija z Modlight60

Signalni stolp Modlight60 Pro-RGB IO-Link z 20 RGB LED-ploščami, 21 nastavljivimi barvami in desetimi različnimi svetlobnimi vzorci ponuja prilagodljive možnosti za jasno in privlačno signalizacijo z optično ločitvijo posameznih RGB LED-plošč - tudi v zahtevnih okoljih.

Novice iz našega podjetja

Murrelektronik na turneji

Aprila bomo potovali z našim Murrelektronik Solution Vanom in vam neposredno na kraju samem ponudili naše najnovejše izdelke in rešitve. Izkoristite to ekskluzivno priložnost, da…

Izvedite več

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Izvedite več

Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export

Ali ste že vedeli? Funkcija Easy-Import-Export je odlično orodje, s katerim imate veliko možnosti za učinkovitejšo uporabo spletne trgovine.

Izvedite več

Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...