Začenja se novo poglavje: Murrelektronik Avstrija se seli v sodobno pisarno na dunajskem letališču | Murrelektronik

31. julij 2023

Začenja se novo poglavje: Murrelektronik Avstrija se seli v sodobno pisarno na dunajskem letališču

Podjetje Murrelektronik GmbH, specialist za decentralizirano tehnologijo avtomatizacije, se v Avstriji po novem predstavlja na drugi lokaciji. Nova pisarna se nahaja na območju Office Park 4 na dunajskem letališču in ponuja optimalno kombinacijo sodobnega dizajna in priročne lokacije. Ta korak pomeni mejnik v zgodovini podjetja Murrelektronik Austria in je rezultat dolgoročne rasti od ustanovitve leta 2008.

Lokacija smo zamenjali, da bi izboljšali delovno okolje in za 360 stopinj razširili slogan podjetja "stay connected" na vse dejavnosti ter ga tudi zasidrali v zasnovi. V podjetju Murrelektronik digitalna preobrazba ne poteka le v industrijskem sektorju, temveč tudi znotraj podjetja. "Želja po odzivanju na izzive nenehno spreminjajoče se prihodnosti ter prilagodljivo in proaktivno prilagajanje okoliščinam, to je duh, ki nas žene, da se vsak dan soočamo z vsemi izzivi. Nova lokacija ima za nas zelo pomemben pomen, ki vključuje občutek novega začetka, pa tudi nadaljevanje naše poti, sledenje spreminjajočemu se svetu in krepitev občutka pripadnosti," pravi Andreas Chromy, generalni direktor Cluster CEE v družbi Murrelektronik.

Novo okolje družbi Murrelektronik ne ponuja le prijetnega delovnega vzdušja, temveč tudi izboljšano infrastrukturo z odličnimi prometnimi povezavami in lahko dostopnimi storitvami, kot so restavracije, zdravniki in fitnes center. Andreas Chromy: "Selitev v novo pisarno je znak naše zavezanosti in pomembna naložba v našo prihodnost. Sodobna struktura podpira naše zaposlene pri vsakodnevnem delu in nam tako omogoča, da še izboljšamo storitve za stranke in nadaljujemo uspešno pot."

Novi naslov podjetja je: 

Murrelektronik GmbH

Office Park 4, 4. OG/Top A.45

1300 Wien-Flughafen

AUSTRIA

 

Vse obstoječe telefonske številke in e-poštni naslovi ostanejo nespremenjeni. 

Novice iz našega podjetja

Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export

Ali ste že vedeli? Funkcija Easy-Import-Export je odlično orodje, s katerim imate veliko možnosti za učinkovitejšo uporabo spletne trgovine.

Izvedite več

Murrelektronik v praksi

Hitro, jedrnato in informativno.

Izvedite več

Pametne rešitve za avtomatizacijo

Podjetje Murrelektronik na sejmu IFAM 2023 v Ljubljani

Izvedite več

Dober dan
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...