IFAM 2022 | Murrelektronik

Pametne rešitve za avtomatizacijo

Podjetje Murrelektronik na sejmu IFAM

Pridobite brezplačno vstopnico

Podatki in dejstva

  • Stojnica podjetja Murrelektronik na sejmu IFAM v Ljubljani

  •  15.–17. februar 2022

  • Gospodarsko razstavišče, stojnica A300

  • Brezplačna prijava!

IFAM 2022

Najpomembnejši sejem za avtomatizacijo in mehatroniko IFAM bo odprl svoja vrata med 15. in 17. februarjem 2022. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se bo na stojnic A300 s privlačnimi inovacijami in zanimivimi temami predstavilo tudi podjetje Murrelektronik.

Podjetje Murrelektronik predstavlja pametne trende na področju avtomatike, ki se nanašajo na decentralizirano inštalacijsko tehniko, oskrbo z električno energijo, omrežno tehnologijo in IO-Link. Ponazarja tudi poenostavitev inštalacijskih konceptov ter tako strankam pokaže pot do večje konkurenčnosti. V ospredju ponudbe so povezave med ravnjo IO in oblakom, ki so usmerjene v prihodnost.

Podjetje Murrelektronik je razširilo svoj poslovni model. V njihovi ponudbi je sedaj tudi prva platforma za avtomatizacijo Vario-X, ki senzorje in aktuatorje prenese na decentraliziran način brez pomoči električne omarice v polje oz. do začetne ravni. Naprava, ki je bila avtomatizirana z uporabo platforme Vario-X, ima od samega začetka digitalnega dvojčka. S pomočjo gibljive slike resničnega sistema v merilu 1:1 prihranimo veliko časa in stroškov pri načrtovanju, obratovanju in servisiranju. Vario-X: električnim omaricam so dnevi šteti. 

Spoznajte novosti na področju vtičev in se seznanite z najnovejšima odkritjema iz že znane serije vhodno-izhodnih (I/O) izdelkov podjetja Murrelektronik, MVK Pro in IMPACT67 Pro. Kompaktni moduli Fieldbus z zaščito IP67 predstavljajo poseben sestavni del decentralizirane inštalacijske tehnike in so nadomestili drage priključne omarice z zahtevnim ožičenjem. 

Med naše novosti spadajo tudi modularne rešitve Plug & Play za obdelavo slik v industriji. Kamere nadomeščajo številne senzorje in so temelj za maksimalno avtomatizacijo številnih procesov. Branje črtne kode, zajemanje meritev, nadzor kakovosti, sledenje in identifikacija delov ter nadzorovanje proizvodne linije so le nekatera področja uporabe. Prilagojeni moduli podjetja Murrelektronik nudijo možnost obsežnega in natančnega diagnosticiranja ter imajo tako velik vpliv na razpoložljivost naprav. 

Stroji in naprave vedno bolj komunicirajo med seboj, njihova omrežja pa delujejo kot arterije za podatkovne tokove. Uspešno digitalizacijo je torej mogoče zagotoviti le z zmogljivo in zanesljivo omrežno tehnologijo. Današnja proizvodnja mora biti fleksibilna in zasnovana tako, da jo je moč hitro preoblikovati. Individualno prilagojena omrežna topologija je zato ključnega pomena za delovanje strojev in sistemov.

Prilagojeni koncepti in ustrezne sistemske komponente uspejo znižati skupne stroške za do 30 % in z inovativnimi diagnostičnimi funkcijami dosežejo tudi tehnološki napredek. Zaradi sinergij in prihrankov pri procesih na vseh področjih se poveča tudi razpoložljivost naprav. S sistemskim razmišljanjem lahko uporabimo tudi neizkoriščen potencial. 

Vaša brezplačna vstopnica za sejem IFAM

Registrirajte se zdaj prek spleta in si zagotovite brezplačen obisk sejma. Vnesite kodo »Murrelektronik« in prejmite brezplačno vstopnico. 

Prijava

Veselimo se vašega obiska!

Dober dan
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...