Pogosta vprašanja | Murrelektronik

Pogosta vprašanja

Tukaj najdete odgovore!

Za vsa vprašanja so vam na voljo naši sodelavci iz oddelka za upravljanje s cloveškimi viri in iz drugih strokovnih podrocij.

Da bi cimbolj zmanjšali obremenitve in stroške, prosimo pošljite svoje prijave na elektronski naslov, naveden pri razpisih delovnih mest. Iniciativne prijave lahko pošljete tudi na elektronski naslov career@murrelektronik.at ali pa po pošti. Pri pošiljanju po pošti navedite naslednje podatke:

Murrelektronik GmbH
Human Resource Management
Concorde Business Park 
D2/11 2320 Schwechat

Na naši spletni strani najdete vsa aktualna delovna mesta. Lahko pa nam pošljete vašo iniciativno prijavo prek elektronske pošte. V vaši iniciativni prijavi navedite tudi želeno mesto oz. želeno podrocje dela. Vaše prijave bomo po potrebi z veseljem upoštevali.

V prošnji nam posredujete prvi vtis o vas. Pri tem prosim pazite, da bo vaša prijavna dokumentacija urejena in popolna. Pokažite vaše strokovne sposobnosti, osebne izkušnje in prioritete ter se s svojimi dokumenti prijavite na ponudbo za delo.

Osebnemu spremnemu pismu priložite tudi podroben, tabelaricen življenjepis in vsa relevantna spricevala v PDF obliki. Navedite tudi, kdaj bi lahko zaceli z delom ter vaše predstave o višini placi.

Razpise delovnih mest redno posodabljamo in objavljamo najnovejše informacije. Tako na strani najdete samo prosta delovna mesta.

Poleg posameznega razpisanega delovnega mesta na naši spletni strani najdete tudi podatke o kontaktni osebi, ki je pristojna za vašo prijavo in nadaljnja vprašanja.

Takoj ko bomo prejeli vašo prijavo, bodo na oddelku za upravljanje s cloveškimi viri (HRM) pregledali vaše dokumente in skupaj s strokovnim sektorjem naredili ožji izbor kandidatov. Ce vaš profil ustreza zahtevam razpisanega delovnega mesta, vas bomo povabili na osebni razgovor. Ce ste na cloveški kot tudi strokovni ravni primerni za naše podjetje, vas bomo povabili v drugi krog razgovorov. Ce ste nato tudi vi prepricani o vaši primernosti za delovno mesto, potem vas bomo z veseljem pozdravili kot novega sodelavca ali novo sodelavko. Potrudili se bomo, da vam bomo cim hitreje odgovorili na vašo prijavo. Ce bi obdelava prijave trajala nekoliko dlje, lahko telefonsko preverite stanje vaše prijave.

Napetost pred razgovorom je nekaj cisto normalnega. Dobra priprava pa vam bo pomagala, da se boste pocutili bolj samozavestno. Še enkrat preberite vso prijavno dokumentacijo in preglejte relevantne informacije o našem podjetju. Nenazadnje je v našem skupnem interesu, da bi se ujeli.

Ce imate še vec vprašanj o prijavi in prijavnem postopku, ne odlašajte in nas kontaktirajte. 

Veselimo se, da vas bomo spoznali!

Kako nas kontaktirate

Kontaktni podatki
Prosim pokliči:
01706 45 25-0

Prijave pošljite prek elektronske pošte
na naslov:
career@murrelektronik.at

Iniciativna prijava

Ali v ponudbi ni pravega dela za vas? Niste našli primernega delovnega mesta? Potem nam lahko pošljete vašo iniciativno prijavo. 

career@murrelektronik.at

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...