Filozofija in vizija | Murrelektronik
Razpravljajo zaposleni Murrelektronik

Filozofija
in vizija

Naše vodilno načelo

Vodi nas vprašanje, kako bi lahko bila avtomatizacija strojev in naprav enostavnejša, hitrejša in bolj ekonomična. Spremljamo vas na poti od enožilnih vodnikov do inštalacijskih rešitev brez električnih omaric.

 • Moduli poljskega vodila Murrelektronik za decentralizirane koncepte namestitve

  Zero Cabinet – dosledna decentralizacija

  Komponente iz električne omarice premeščamo neposredno v industrijsko polje. Tako so naši namestitveni koncepti transparentni, uporabniku prijazni in stroškovno učinkovitejši. To povečuje tudi konkurenčnost naših strank in je velik prispevek na poti k četrti industrijski revoluciji.

 • Murrelektronik Pasivni distributer s tehnologijo povezovanja Murrelektronik

  Konektorji, kaj pa drugega?

  Naše izdelke lahko dosledno priključite. Tako pri inštalaciji prihranite veliko časa ter poskrbite za varno, zanesljivo povezavo brez napak.

 • Maksimalna razpoložljivost naprav

  S preventivnimi in natančnimi diagnozami, ki nam dajejo številne dragocene informacije, in z visoko kakovostjo naših izdelkov poskrbimo za razpoložljivost strojev in naprav za najdaljše obdobje. Prag rentabilnosti dosežemo v najkrajšem času, kar zvišuje konkurenčnost naših strank.

Murrelektronik Poklicno usposabljanje na Murrelektronik Press Kit

V ospredju so stranke

Naše stranke se odlično spoznajo na svoje stroje in naprave. Natančno poznajo vse težave in izzive. Da bi lahko našli najboljšo avtomatizirano rešitev, je dobro, če imate na svoji strani zanesljivega in izkušenega partnerja, kot je podjetje Murrelektronik.

Z veseljem vzpostavimo dialog z vami. Več kot 40 let smo dejavni na različnih področjih ter razvijamo in realiziramo prilagojene rešitve za različne avtomatizacijske sisteme.

Zato nam uspe povezati strokovno znanje naših strank ter naš celosten skupek znanja in izkušenj: s preizkušenimi sistemskimi tehnologijami in preverjenimi izdelki podjetja Murrelektronik bomo našli najboljšo rešitev za vaš stroj.

Simbolična podoba kampanje Murrelektronik Stay Connected

Stay connected – ohranjajmo stik

Podjetje Murrelektronik je specializirano za ustvarjanje trajnih povezav, in to ne samo v tehničnem smislu temveč tudi v smislu posebne povezanosti z našimi strankami. Stranke so središče našega mišljenja in delovanja. Kot družinsko podjetje negujemo tudi tesne povezave z našimi sodelavci: zaradi izkušenj in idej so vsi sodelavci pomemben dejavnik za rast in uspeh podjetja Murrelektronik. V odnosu do naših partnerjev in dobaviteljev cenimo konstruktivno in zanesljivo sodelovanje.

 

Preberite več

Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...