Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export | Murrelektronik

21. avgust 2023

Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export

Ali ste že vedeli? Funkcija Easy-Import-Export je odlično orodje, s katerim imate veliko možnosti za učinkovitejšo uporabo spletne trgovine.

Orodje odprete tako, da izberete gumb Easy-Import-Export na vrhu zaslona.

Zdaj lahko izbirate med 5 možnostmi za vnos artiklov:

Vnesete lahko številke artiklov in količino, po želji pa tudi interno besedilo postavke, interne številke artiklov in interne naročilne številke.

To lahko storite ročno, s kopiranjem in vstavljanjem iz tabele ali sistema ERP, z nalaganjem datoteke CSV, z nalaganjem prek naše storitve Kabelbutler ali s pomočjo našega čitalnika črtnih kod.

Ko naložite seznam, ga lahko urejate neposredno v spletni trgovini in po potrebi dodate ustrezne informacije, kot je interna naročilna številka.

Na seznam lahko dodate tudi druge artikle, in sicer z drugo možnostjo vnosa ali prek spletne trgovine: nakupovalno košarico lahko prevzamete v orodje Easy-Import-Export ali dodajate posamezne artikle na klasičen način prek navigacije v trgovini. S pomočjo gumba "+ Select All Products" na spodnjem koncu in "Download to Easy Import Export" zgoraj lahko sezname ustvarite tudi neposredno iz pogleda seznama trgovine.

Ko preverite in izpolnite vse podatke, lahko s seznamom ustvarite seznam projektov, ki ga lahko shranite za prihodnjo uporabo. Seznam lahko izvozite v datoteko CSV ali prenesete dokumente, kot so navodila za namestitev. Seznam lahko prenesete tudi neposredno v nakupovalno košarico. Prej vneseni dodatni podatki (npr. interna naročilna številka) se tukaj neposredno prevzamejo.

Preizkusite novo funkcijo!

Novice iz našega podjetja

Začenja se novo poglavje: Murrelektronik Avstrija se seli v sodobno pisarno na dunajskem letališču

Podjetje Murrelektronik GmbH, specialist za decentralizirano tehnologijo avtomatizacije, se v Avstriji po novem predstavlja na drugi lokaciji. Nova pisarna se nahaja na območju…

Izvedite več

Murrelektronik v praksi

Hitro, jedrnato in informativno.

Izvedite več

Pametne rešitve za avtomatizacijo

Podjetje Murrelektronik na sejmu IFAM 2023 v Ljubljani

Izvedite več

Dober dan
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...