Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export | Murrelektronik

21. avgust 2023

Novo v spletni trgovini: Funkcija Easy-Import-Export

Ali ste že vedeli? Funkcija Easy-Import-Export je odlično orodje, s katerim imate veliko možnosti za učinkovitejšo uporabo spletne trgovine.

Orodje odprete tako, da izberete gumb Easy-Import-Export na vrhu zaslona.

Zdaj lahko izbirate med 5 možnostmi za vnos artiklov:

Vnesete lahko številke artiklov in količino, po želji pa tudi interno besedilo postavke, interne številke artiklov in interne naročilne številke.

To lahko storite ročno, s kopiranjem in vstavljanjem iz tabele ali sistema ERP, z nalaganjem datoteke CSV, z nalaganjem prek naše storitve Kabelbutler ali s pomočjo našega čitalnika črtnih kod.

Ko naložite seznam, ga lahko urejate neposredno v spletni trgovini in po potrebi dodate ustrezne informacije, kot je interna naročilna številka.

Na seznam lahko dodate tudi druge artikle, in sicer z drugo možnostjo vnosa ali prek spletne trgovine: nakupovalno košarico lahko prevzamete v orodje Easy-Import-Export ali dodajate posamezne artikle na klasičen način prek navigacije v trgovini. S pomočjo gumba "+ Select All Products" na spodnjem koncu in "Download to Easy Import Export" zgoraj lahko sezname ustvarite tudi neposredno iz pogleda seznama trgovine.

Ko preverite in izpolnite vse podatke, lahko s seznamom ustvarite seznam projektov, ki ga lahko shranite za prihodnjo uporabo. Seznam lahko izvozite v datoteko CSV ali prenesete dokumente, kot so navodila za namestitev. Seznam lahko prenesete tudi neposredno v nakupovalno košarico. Prej vneseni dodatni podatki (npr. interna naročilna številka) se tukaj neposredno prevzamejo.

Preizkusite novo funkcijo!

Novice iz našega podjetja

Murrelektronik na turneji

Aprila bomo potovali z našim Murrelektronik Solution Vanom in vam neposredno na kraju samem ponudili naše najnovejše izdelke in rešitve. Izkoristite to ekskluzivno priložnost, da…

Izvedite več

To je bil IFAM 2024

Connected Future. Seamless. Robust. Decentral.

Izvedite več

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Izvedite več

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...