Družbena odgovornost | Murrelektronik
Murrelektronik je družbeno nastrojen

Družbena odgovornost

Tesna povezanost z ljudmi

Podjetje Murrelektronik si kot družinsko podjetje prizadeva, da ravna zanesljivo in odgovorno – ne samo z zaposlenimi, temvec tudi z regijo in ljudmi okrog naših podružnic in obratov po vsem svetu. Kot družbeno odgovorno podjetje se ravnamo po naslednjih nacelih:

Podjetje Murrelektronik...

... misli na jutri

Otroci in mladostniki so naša prihodnost. Podpiranje njihovega zdravja in izobraževanja je za nas velikega pomena. Poleg njihovega šolanja spodbujamo tudi športne in kulturne aktivnosti.

... je dinamično

Volja do dela, ambicioznost in navdušenje so kljuc do uspeha. Podpiramo šolske projekte, castno delo, športne in kulturne prireditve, ki krepijo te vrednote.

... je socialno

Odgovornost našega podjetja do družbe jemljemo resno in podpiramo socialne projekte, ki pomagajo pri zmanjševanju trpljenja in bolezni ter vracajo ljudem košcek življenjske radosti.

... je regionalno in mednarodno

Naši obrati in podružnice zagotavljajo pomembna delovna mesta in so pomembni podporniki v vsaki regiji. Prednostno podpiramo projekte in društva v neposredni bližini naših obratov.

... je zanesljiv partner

Osredotocamo se predvsem na dolgorocne projekte. Naš cilj je, da društvom, poslovnim partnerjem in projektom z našo podporo omogocimo varnost. Tako podpiramo trajnostni razvoj.

Podjetje Murrelektronik že zelo dolgo spremlja dva projekta

Casa do Zezinho v Saõ Paulu

Nevladno organizacijo Casa do Zezinho v Saõ Paulu podpiramo že od njene ustanovitve v 90-ih letih. NVO predstavlja azil za 1.500 brazilskih otrok iz revnejših okolij. Tam jih izobražujejo in jih spodbujajo pri odkrivanju in razvoju njihovih sposobnosti in potencialov.

HC Oppenweiler/Backnang und TV Oppenweiler 1911 e.V.

Že od leta 1982 smo glavni sponzor rokometne ekipe HC Oppenweiler/Backnang in športnega društva TV Oppenweiler 1911 e.V. Najvecje športno društvo v obcini, kjer je sedež podjetja, ima pomembno funkcijo za ljudi in tudi številne zaposlene v kraju.

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...