Connectivity Heroes | Murrelektronik

Konektorji

Junaki avtomatizacije

Povezana proizvodnja ne obstaja brez konektorjev. Njihova zmogljivost pogosto odloča o tem, ali bo digitalizacija uspela. Svet avtomatizacije je torej odvisen od kakovosti konektorjev. Povezujejo vse skupaj, omogočajo pretok signalov, podatkov in tokov, zagotavljajo varnost, nemoteno delovanje in namestitev brez napak. 

Za podjetje Murrelektronik so konektorji torej pravi junaki povezovanja!

Vsak superjunak imajo svojo posebno supermoč. Enako velja za junake povezovanja. Nekateri skrbijo za podatke, drugi za signale in tretji za energijo. Naši konektorji so pravi junaki in ponujajo maksimalno raznolikost, prvovrstno kakovost – in vsak je tudi do potankosti preizkušen!

 

Connectivity Essentials

Najboljši superjunak je tisti, ki je vedno tam, ko ga potrebujete - brez nadležnega čakanja. In tu pridejo v poštev naši novi konektorji iz programa Connectivity Essentials. To so naši superjunaki, ki so na voljo v kratkem času, naš portfelj hitro dobavljivih in pogosto iskanih konektorjev. To pomeni, da imamo najpogostejše različice na voljo v kratkem času - hitro, zanesljivo in v visoki kakovosti podjetja Murrelektronik, ki ste je že navajeni.

V spletno trgovino

SIGNAL

Ponujamo vam okrogle vtične konektorje M8 in M12 ter ventilne priključke, ki so konfekcionirani in so na voljo v ustreznih dolžinah. LED indikator in zaščitna vezja so pogosto že vgrajena. Praktična dodatna oprema, kot so adapterji, T-priključki in momenti ključ, so pomembni dodatki, ki zagotavljajo tesno povezavo.

Spletna trgovina

PODATAKI

Priključna tehnika za inštalacijo rešitev z vodili fieldbus je na voljo v najrazličnejših variantah za M8, M12 in RJ45. Napeljave so zelo fleksibilne, s 360-stopinjskim oklopom, da prenosa podatkov ne bi oslabili elektromagnetni vplivi.

Spletna trgovina

ENERGIJA

Energijo privedejo do naprav in sistemov. Kabel M12 Power je maksimalno kompakten in zmogljiv. Standardni konektorji MQ15 omogočajo hitro namestitev za priklop motorjev.

Spletna trgovina

Preizkušeni
junaki

Naše konfekcionirane konektorje temeljito preverimo, preden jih pošljemo strankam. Izvedemo natančen pregled, ki obsega visokonapetostni test, test kratkega stika in test zamenjave žic. Preizkusimo delovanje konektorjev in opravimo končni vizualni pregled. Tako zagotovimo, da naše stranke brez izjeme prejmejo prvovrstne konektorje.

Tudi postopki pred in med proizvodnjo so 100-odstotno usmerjeni v zagotavljanje kakovosti. To se začne že s kontrolo prejetega materiala, za kar smo določili številne kontrolne kriterije, ter se konča s končnim pregledom, preden izdelek zapusti naš obrat. Vse to daje nam in našim strankam dober občutek – Murrelektronikovi konektorji 100-odstotno delujejo! Samo preverjen junak je lahko junak povezovanja.

Dogovorite se za termin!

Tudi vi mislite, da so povezave zelo pomembne? Pogovorimo se o tem. Za začetek izpolnite formular.

Rešitev računske naloge vnesite v zgornje polje.
captcha
*obvezno polje
Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...