Obsežna paleta izdelkov | Murrelektronik

Vaš sistemski partner

Od električne omarice prek vmesnika do polja

Podjetje Murrelektronik ponuja obsežno paleto izdelkov za električne in elektronske namestitvene koncepte, od električne omarice čez vmesnik in vse do polja.

Razvoj in izdelava vseh izdelkov potekata na najvišji tehnološki ravni. Vsak izdelek je do potankosti premišljen. Izdelki podjetja Murrelektronik pa so še posebno učinkoviti, če jih kombinirate. Z njimi lahko realizirate prvovrstne povezovalne rešitve pri inštalacijah strojev in naprav.

Elektronika v električni omarici

Elektronika v električni omarici

Komponente električne omarice podjetja Murrelektronik skrbijo za optimalno oskrbo z električno energijo v inštalacijah strojev in naprav. Posamezne komponente so odlično usklajene druga z drugo.

Pojdi k izdelkom
Vmesniki

Vmesniki

Vmesniki med električno omarico in poljem so temeljni deli številnih inštalacijskih konceptov. Podjetje Murrelektronik ponuja obsežen program za hitro priključitev, nezahteven odklop in priključitev diagnostičnih naprav.

Pojdi k izdelkom
I/O sistemi

I/O sistemi

I/O sistemi podjetja Murrelektronik povezujejo aktuatorje in senzorje v napravi z upravljalnikom. Ponujamo številne različice, od praktičnih razdelilnikov do učinkovitih sistemov procesnih vodil Fieldbus.

Pojdi k izdelkom
Priključna tehnika

Priključna tehnika

Na področju priključnih kablov je podjetje Murrelektronik vodilno, saj je ponudba barv, tipov kablov in oblik priključka skoraj neskončna.

Pojdi k izdelkom
Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...