Fleksibilne rešitve za mobilne stroje | Murrelektronik

Mobilni stroji

Individualna inštalacijska rešitev

Suha polja, na katerih kmetijski stroji dvigujejo prah. Ledene ceste, ki so jih očistila vozila zimske službe. Premočena tla v gozdovih, kjer se stroji za sečnjo borijo z blatom in umazanijo.

Pri takih vsakodnevnih delovnih pogojih so potrebne kvalitetne in dolgotrajne električne inštalacijske rešitve. Mi, strokovnjaki na področju avtomatizacije in soustanovitelji decentralizirane inštalacijske tehnike, vam nudimo komplet temeljito stestiranih ter v praksi robustnih, neprepustnih in zanesljivih izdelkov. Naše individualne in modularne inštalacijske rešitve so za uporabo na mobilnem področju seveda tudi obstojne na visokotlačno čiščenje. Zaradi vtičnih napeljav in razdelilnih modulov so tudi kadarkoli možna popravila in razširitve. Strokovnjaki podjetij Murrelektronik in Data Panel vam z veseljem osebno svetujejo na mestu, prosto po motu: »Skupaj bomo našli najboljšo rešitev: s konektorji – kaj pa drugega!«

Obiščite DATA PANEL 

Maksimalna fleksibilnost

CANopen xtremeDB modul Fieldbus nudi osem vhodnih in izhodnih pozicij.

Digitalne, analogne, PWM / PWM(I), ratiometrične signale ter števce / frekvenco lahko poljubno konfigurirate. Zaradi vseskozi uporabljene priključne tehnologije DT lahko xtremeDB deluje tako z vnaprej izdelanimi priključnimi ali povezovalnimi napeljavami kot tudi z enožilnimi kabelskimi snopi. Moduli Fieldbus podjetja Data Panel in vnaprej izdelane napeljave podjetja Murrelektronik se v praksi izkažejo kot robustne, neprepustne in zanesljive.

Obstojno pri visokotlačnem čiščenju

Z vnaprej preverjenimi priključnimi napeljavami ne privarčujete samo na času pri inštalaciji in iskanju napak, naše robustne in neprepustne napeljave zagotavljajo dolgo življenjsko dobo mobilnih strojev tudi pod ekstremnimi pogoji ter da ne prihaja do izpadov. Profesionalne priključne napeljave podjetja Murrelektronik so ulite ali prebrizgane in tako odporne na agresivne medije in obstojne pod visokotlačnim čiščenjem.

Kompatibilnost in gostota vseh naših priključnih napeljav je preverjena z našimi pasivnimi in aktivnimi razdelilnimi moduli. Mobilna avtomatizacija, »Konektorji, kaj pa drugega!«

Racionalna inštalacija

Kar se tiče »racionalne inštalacijske tehnologije« je trg mobilnih strojev še vedno v povojih. Kabelski snopi in priključne omare so tehnološki standard na številnih področjih. Zaradi čedalje večje tehnologizacije in raznolikosti strojev pa pride že preživeta zasnova »kabelskih snopov« posebej pri manjših in srednje velikih produkcijskih površin do mej svojih zmogljivosti. S pasivnimi razdelilniki xtremeDB Sensor-/Aktor, vključno z ustreznimi napeljavami, lahko v mobilnih strojih hitro in preprosto implementiramo modularni krmilni sistem. Dolgotrajno iskanje napak lahko tako zmanjšamo na minimum, stroj pa lahko kadarkoli brez težav razširimo.

Priskrbite si po meri narejeno inštalacijsko rešitev!

1. Vaš naslov
2. Zaščita pred nezaželeno elektronsko pošto
Rešitev računske naloge vnesite v zgornje polje.
captcha
*obvezno polje
Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...