Fleksibilne rešitve za mobilne stroje | Murrelektronik

Mobilni stroji

Nove poti inštalacije mobilnih strojev

Suha polja, na katerih kmetijski stroji dvigujejo prah. Ledene ceste, ki jih očistijo vozila zimske službe. Premočena tla v gozdovih, kjer se stroji za sečnjo borijo z blatom in umazanijo.

Gospodarska vozila in vozila za posebne namene morajo zanesljivo delovati tudi v najzahtevnejših razmerah in to več let. Njihov nakup mora biti ugoden, v primeru okvare pa morajo biti hitro popravljena.

Podjetje Murrelektronik ponuja ravno take komponente. Z njimi lahko namreč uresničimo inštalacijske koncepte, ki jih lahko v kratkem času namestimo na stroj, poleg tega pa z najmanjšimi stroški zamenjamo poškodovane napeljave z novimi. Ravno zato so rešitve podjetja Murrelektronik boljša alternativa od kabelskih snopov, saj lahko izdelovalec v enakem času proizvede več strojev, uporabniki strojev pa imajo korist zaradi krajšega časa popravil.

Ožičenje senzorjev in aktuatorjev

Raznolike rešitve

Razdelilniki podjetja Murrelektronik omogočajo priključitev senzorjev in aktuatorjev (kot so hidravlični ventili, temperaturna tipala, oddajniki tlaka in rotacijski dajalniki) na upravljalno enoto. Z njimi lahko zmanjšamo število obstoječih kabelskih snopov, v najboljšem primeru pa jih celo nadomestimo.

V vsakem primeru je tovrstna inštalacija občutno enostavnejša. Konektorji na izdelkih podjetja Murrelektronik so odporni in neprepustni, večkrat so testirani in tudi več let uspešno preizkušeni v praksi. Konektorje, material za napeljavo in dolžine lahko samostojno izberete, večina pa jih je na voljo od enega kosa naprej.

Distribucija signala

MVP Xtreme in Xtreme DB podjetja Murrelektronik

Modularne inštalacijske koncepte lahko udobno in nezapleteno namestimo na mobilne stroje s pasivnimi razdelilniki in ustreznimi napeljavami, saj z uporabo predhodno izdelanih priključnih vodov preprečimo napačno priključitev konektorjev. Ultra svetle diode LED kažejo stanje signala, ki ga lahko razberemo tudi na neposredni sončni svetlobi. Brez strahu jih lahko čistite z visokotlačnim vodnim curkom.

Ožičenje na podlagi modula CAN in distribucija

Vrsta zaščite IP65/67

Pri ožičenju strojev s komponentami Bus mora delo potekati skrbno, da preprečimo inštalacijske napake in upoštevamo mejne vrednosti. S konfekcioniranimi, preverjenimi in popolno oklopljenimi priključnimi vodi ter razdelilnimi sistemi podjetja Murrelektronik lahko takšne napake izključimo. Od te kakovostne inštalacije imajo korist tudi končne stranke, saj to zanje pomeni krajši čas prekinitve in popravila.

Modularni in fleksibilni kabelski snopi

Modularna sestava kabelskih snopov podjetja Murrelektronik omogoča, da lahko napeljavo še kratkoročno spremenimo, npr. če dodamo signale ali spremenimo dolžino kabla. Sodelovanje s kabelskimi konfekcionarji je tako le še del preteklosti.

Nepropustne, obstojne in trajne komponente

Čas zagona je krajši in število prekinitev je upadlo na minimum. Uporaba priključnih komponent omogoča tudi kakovostno in ekvivalentno popravljanje.

Napeljava in razdelilniki za omrežja CAN in Ethernet

Napeljava za vodila Bus je nazorno in profesionalno urejena. To preprečuje težave v komunikaciji.

Ta spletna stran avtomatično uporablja piškote, ki omogočajo boljšo uporabo spletne strani. Če nadaljujete z brskanjem, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete tukaj.

Dober dan
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...