Next Level Solutions | Murrelektronik

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Prenesi letak

Tehnologija se vedno spreminja, včasih počasi, včasih hitro, vendar le stalno. Smo v fazi obsežnih sprememb, tako na družbenem kot tudi tehnološkem področju. Z digitalno transformacijo se namreč ukvarjajo ljudje po celem svetu.

Digitalna transformacija ponuja veliko novih možnosti, a je povezana tudi z izzivi in nalogami. Podjetja se morajo ukvarjati z inovativnimi poslovnimi modeli, novimi informacijskimi potmi in hitrejšim izvajanjem.

Pri odgovorih na vprašanja o tehnoloških spremembah je podjetje Murrelektronik idejni vodja. Če se pojavijo novi trendi in se uveljavijo kot standardni, smo mi že od začetka del njihovega razvoja. Pri tem vodi našo miselnost vprašanje: »Kako nove tehnične možnosti uporabiti v prid strank?«

Tudi tehnološke spremembe, povezane s storitvami za naše stranke, zahtevajo nove ideje. V podjetju Murrelektronik se ponašamo z izrazitim tehnološkim znanjem ter dobrim občutkom za odlične storitve, zato se predstavljamo kot močan in kompetenten partner naših strank. Kombinacija vašega znanja o vaših glavnih procesih ter naše znanje in izkušnje na področju avtomatizacije tako omogočata, da razvijamo optimalne rešitve za vaše naloge.

Tehnološke spremembe so določene in temeljijo na petih velikih tematskih področjih

Uvedba IO-Linka

IO-Link je edini normirani in mednarodni standard, ki oblikuje zadnji meter do senzorjev in aktuatorjev. Ta nadaljnji razvoj zanesljive priključne tehnike je odločilen korak k temu, da enostavne senzorje in aktuatorje zamenjamo s pametnimi napravami.

 

Prenesi Belo knjigo

Internet stvari (IoT)

Pod kratico IoT razumemo predvsem prenos podatkov iz pametnih naprav v oblak. Ta postopek ni odvisen od upravljalnika, ustvari pa predpogoj za prenos podatkov v višji vodilni sistem. 

 

Prenesi Belo knjigo

Od PROFIBUSA do PROFINETA

Tehnologija pomeni prehod iz klasičnih sistemov Bus v odprte sisteme, ki temeljijo na Ethernetu. Standardni PROFINET omogoča visoko učinkovitost, izrazito funkcionalnost in enostavno uporabo z majhnimi stroški montaže.

 

Prenesi Belo knjigo

Safety

Če morate stroj ali napravo varno opremiti, ste doslej morali vgraditi dodaten nadzorni tokokrog, preko katerega so se neodvisno od ostalih naprav varnostni senzorji povezali z upravljalnikom, aktuatorji pa so se varno izklopili.

 

Prenesi Belo knjigo

Mehatronski elementi

Pri električnih inštalacijah strojev in naprav se je razvil trend modularne zasnove. Ponujamo vam že predhodno nameščene in programirane strojne komponente, ki niso vezane na posameznega proizvajalca in sistem. V vaše avtomatizacijske koncepte jih lahko vgradite kot standardne komponente.

   

Prenesi Belo knjigo

Dogovorite se za termin in se posvetujte z našim strokovnjakom

Spremljamo vas pri majhnih in velikih nalogah: od pregleda stanja na licu mesta, priprave obsežnega tehničnega in ekonomičnega koncepta do definiranja razpoložljivih možnosti. Pri uresničitvi optimalne rešitve vas na začetku uporabe podpiramo s tehničnimi načrti in digitalnimi podatki iz kataloga. Seveda vam ponujamo naše storitve tudi po tem, ko vam komponente že dostavimo. V podjetju Murrelektronik že 40 let postavljamo nove dragocene impulze na naših področjih, zato smo strokovnjaki, ki vas popeljejo na nov nivo.

 

Pošljite povpraševanje

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...