Murrelektronik AT&CEE | Murrelektronik

Murrelektronik AT&CEE

Z znanjem in izkušnjami smo z vami v vašem kraju

Podjetje Murrelektronik GmbH je del mednarodne skupine Murrelektronik. Od leta 2008 imamo podružnico v Schwechatu v Spodnji Avstriji in ponujamo svoje storitve neposredno v Avstriji. Poleg tega delujemo kot stičišče med srednjo in vzhodno Evropo, saj upravljamo trge na tem območju. Da bi bili še bližje našim strankam, smo leta 2012 ustanovili hčerinsko podjetje na Madžarskem, leta 2016 na Slovaškem, poleg tega pa naše osebje v Sloveniji podpira tudi tamkajšnje stranke.

S kompetentno ekipo se lahko na trg umeščamo kot mednarodni strokovnjak za decentralizirano avtomatizacijo. Pri tem je zadovoljstvo strank naš prednostni cilj. Razvijamo in izdelujemo kakovostne izdelke za električne in elektronske inštalacije strojev in naprav, vendar pri tem ne ponujamo samo standardnih rešitev. Z individualnimi komponentami pomagamo našim strankam, da optimizirajo ekonomičnost svojih inštalacij in zmanjšajo prekinitve naprav.

Nenehna komunikacija z našimi strankami nam omogoča, da izboljšujemo naše izdelke, cene, kakovost, dostavo in storitve. Naša ekipa se popolnoma drži mota našega podjetja »stay connected«, ki predstavlja dinamiko, fleksibilnost in nadaljnji razvoj podjetja Murrelektronik GmbH.

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...