IO-Link | Murrelektronik

Dolgotrajno razmerje ❤️

Pravi partner za vaše projekte z IO-Linkom

Zmogljivi inštalacijski koncepti z IO-Linkom

IO-Link je že vedno olajšal vključevanje pametnih naprav v prilagodljive inštalacijske koncepte. Naša nova sanjska ekipa, ki jo sestavljajo IO-Link Master, razdelilniki IO-Link in analogni pretvorniki IO-Link, je naredila odločilen korak naprej ter je olajšala tudi dostop do podatkov in njihovo vrednotenje. Te komponente ustvarjajo potrebno transparentnost od ravni senzorjev/aktuatorjev do oblaka. Prav tako pa jih težko kdo premaga na področju prilagodljivosti, uporabnosti in zmogljivosti.

Gre za univerzalen inštalacijski sistem, s katerim boste naredili idealen prvi korak v svet digitalizacije. Hkrati pa ta sistem predstavlja koncept za prihodnost IIoT. Točno to, kar v tistem trenutku potrebujete.

Spoznajte nov sistem:

IO-Link je naša prihodnost! Kaj pa sploh je IO-Link?

V 10 kratkih videoposnetkih vam bomo na preprost način predstavili posebne pojme, kot so enota »master«, naprave in razdelilniki. Poleg tega vam bomo razložili, kako enostavno lahko inštalirate IO-Link. Tako boste tudi vi pripravljeni na prihodnost!

Oglejte si jih sedaj!

Portfelj izdelkov z IO-Linkom

Naprave z IO-Linkom

Napajalne enote, signalne luči, analogne pretvornike in številne druge naprave ponujamo neposredno z vmesniki IO-Link. Za opazno poenostavitev inštalacije in zagona:

Priključna tehnika

Podjetje Murrelektronik ponuja celovite storitve za strojne inštalacije z najobsežnejšo izbiro na trgu, saj je strankam na voljo več kot 75.000 različnih priključnih vodov za signale, podatke in energijo. Za povezave v sistemih z IO-Linkom potrebujemo samo tri različne tipe konektorjev:

Portret Wolfganga Wiedemanna, direktorja za poslovno svetovanje

Z IO-Linkom postanejo stroji učinkovitejši, fleksibilnejši in varčnejši – Murrelektronik zagotavlja prenos podatkov, primeren tudi v prihodnosti.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Zakaj je podjetje Murrelektronik pravi partner za vas?

Podjetje Murrelektronik je kompetenten svetovalec pri uresničevanju inštalacijskih konceptov, ki so popolnoma prilagojeni določenim uporabam, in zagovarja celostni pristop na področju avtomatizacije. Skupaj z vami analiziramo strukturo vaših naprav in strojev, pri čemer še posebej pazimo na število ter položaj vhodnih in izhodnih točk, na katere so priključeni senzorji, aktuatorji in pametne naprave. Iz številnih različnih konceptualnih zasnov skupaj z vami razvijemo inštalacijski koncept, popolnoma prilagojen vašim zahtevam.

Verjamemo, da bo v prihodnosti na področju avtomatike popolnoma izrinjena električna omarica, zato smo se zmeraj osredotočali na decentralizirano avtomatizacijo. Od leta 2008 smo član konzorcija IO-Link ter tako raziskujemo in sooblikujemo koncepte z IO-Linkom. Z drugimi besedami: kadar je treba standarde IO-Link najbolje izkoristiti in prevesti v jezik strank, je podjetje Murrelektronik pravi naslov.

Govorimo vaš jezik!

Prepričajte se in nas enostavno nagovorite!

Z veseljem bomo skupaj z vami naredili naslednji korak v smeri proizvodnih procesov prihodnosti. S pomočjo komunikacijskega standarda IO-Link govorimo enak jezik.

Rešitev računske naloge vnesite v zgornje polje.
captcha
*obvezno polje
Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...