Podjetje Murrelektronik na sejmu IFAM v Ljubljani | Murrelektronik

22. januar 2020

Podjetje Murrelektronik na sejmu IFAM v Ljubljani

Obiščite nas na sejmu IFAM v Ljubljani!

trade fair IFAM

Želite zmanjšati inštalacijske stroške? Želite izvedeti, katere decentralizirane inštalacijske rešitve bi ustrezale vašim individualnim zahtevam? Vas zanima pametna in digitalna avtomatizacija? Potem se neposredno pozanimajte pri naših strokovnjakih na sejmu. Pokazali vam bomo, kako lahko poenostavite svoje inštalacijske koncepte, povečujete konkurenčnost in vzpostavljate povezave med napravami in oblakom.

 

Obiščite nas na stojnici podjetja Murrelektronik:

od 11. do 13. februarja 2020 v Ljubljani

Dvorana A / stojnica A300

 

Predstavili vam bomo inovativne rešitve in naše nove izdelke, kot npr. novi modul Fieldbus MVK Fusion, ki združuje tri temeljne funkcije inštalacijske tehnike: standardne digitalne senzorje in aktuatorje, digitalne varnostne senzorje in aktuatorje ter IO-Link naprave. Na področju neupravljanih stikal so v ospredju kompaktna, na vibracije odporna stikala XELITY® ter stikala serije Xenterra s plosko in robustno obliko.

 

Registrirajte se sedaj prek spleta in si zagotovite brezplačen obisk sejma. Vnesite kodo »Murrelektronik« in prejmite brezplačno vstopnico.

 

Veselim se osebnega srečanja z vami na sejmu IFAM. Vabljeni ste, da me kontaktirate in se dogovorite za termin na sejmu.

 

Stay connected

Bozidar Zajc

Sales Manager SEE

Mobile: +386 40 268 908

Mail: Bozidar.Zajc@murrelektronik.at

Novice iz našega podjetja

»SOLUTION VAN« podjetja Murrelektronik spet na turneji!

Iz oči v oči z rešitvami ...

Izvedite več

Murrelektronik becomes part of the Maschinenraum innovation ecosystem

Oppenweiler / Berlin, 06/22/2021 – Murrelektronik (https://www.murrelektronik.com), a specialist in decentralized automation technology, has joined the Maschinenraum (proper name,…

Izvedite več

Data Panel is a new member of the Murrelektronik Group

With the founding of Data Panel GmbH, the Murrelektronik Group is expanding its range of products to include individual, decentralized installation solutions for mobile machines…

Izvedite več

Dober dan
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...