Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW | Murrelektronik

2. julij 2024

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Osvetlitev in prikazovalnik stanja v eni napravi

Nove strojne LED-luči Modlight® Illumix RGBW podjetja Murrelektronik revolucionarno spreminjajo osvetlitev in nadzor strojev ter delovnih prostorov. Te inovativne luči ne zagotavljajo le učinkovite osvetlitve, temveč služijo tudi kot vsestranski prikazovalnik stanja.

Zahteve za industrijsko razsvetljavo in prikazovalnike stanja so bile do zdaj obravnavane ločeno. Strojna osvetlitev je bila namenjena zagotavljanju optimalnih svetlobnih pogojev, prikazovalniki stanja pa so bili posebej zasnovani za sporočanje pomembnih informacij. Modlight® Illumix RGBW zdaj združuje ti dve funkciji v eni sami prilagodljivi napravi.

Strojne luči so izjemno prilagodljive, saj v eni napravi združujejo razsvetljavo in prikazovalnik stanja. Po potrebi se bela osvetlitev izklopi v korist prikaza stanja. Luči uporabljajo energetsko varčno LED-tehnologijo za osvetlitev delovnega območja, prikazovalnik stanja pa je v neposrednem vidnem polju zaposlenega. To pomeni, da so informacije o stanju takoj prepoznane, kar zmanjšuje število izpadov ter prispeva k izboljšanju učinkovitosti in produktivnosti.

LED-tehnologija je na splošno energetsko učinkovita, kar zmanjšuje porabo energije in obratovalne stroške. Za LED-luči je značilna dolga življenjska doba, zato je treba sijalke redkeje menjavati. Prav tako takoj dosežejo polno svetilnost, brez potrebe po ogrevanju.

Strojne LED-luči Modlight® Illumix RGBW podjetja Murrelektronik ponujajo inovativno rešitev za povečanje učinkovitosti, varnosti in prilagodljivosti v industrijskih okoljih. S kombinacijo osvetlitve in prikazovalnika stanja postavljajo nove standarde v tehnologiji industrijske razsvetljave.

Novice iz našega podjetja

One for all – Modlight60 Pro RGB

The Modlight60 Pro RGB IO-Link signal tower from Murrelektronik is a versatile, adaptable and cost-efficient solution for applications that call for clear, reliable signaling.

Izvedite več

Koristi in prednosti ethernetnih stikal

Murrelektronik usmerja podatke v pravo smer

Izvedite več

Univerzalni transformatorji: rešitev za mednarodne zahteve

Napetostne rešitve po meri podjetja Murrelektronik

Izvedite več

Kariera
Postanite del ekipe!
E-novice
Bodite na tekočem!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...