Univerzalni transformatorji: rešitev za mednarodne zahteve | Murrelektronik

25. junij 2024

Univerzalni transformatorji: rešitev za mednarodne zahteve

Napetostne rešitve po meri podjetja Murrelektronik

Proizvajalci strojev in sistemov, ki svoje izdelke prodajajo po vsem svetu, so seznanjeni s problemom različnih omrežnih napetosti. Novi transformator podjetja Murrelektronik z večnapetostnim vhodom ima pri tem odločilne prednosti: ta vsestranski transformator je primeren za vhodne napetosti do 550 voltov in je bil razvit posebej za globalni trg.

Široko polje možnosti

Različne države v svojih električnih omrežjih uporabljajo različne standarde napetosti in frekvence. Zato morajo proizvajalci za različne regije ponuditi različne sisteme ali pa se odločiti za univerzalne transformatorje. Podjetje Murrelektronik ponuja idealno rešitev za takšne primere: univerzalni transformatorji za vhodne napetosti od 208 do 550 voltov.

To je pomembna prednost zlasti za izvozna podjetja. Zaradi njihove prilagodljivosti jih je mogoče zlahka prilagoditi različnim omrežjem s premostitvenimi priključnimi sponkami. Isti stroj je tako mogoče namestiti v različnih regijah sveta. Na voljo je enajst različnih napetosti. Glede na priključitev izhodnih sponk sekundarno navitje ponuja 115 in 230 voltov. To zagotavlja dostop do dveh najpogostejših napetostnih vrednosti.

Zagotovo dobro preskrbljeni

Ponudba podjetja Murrelektronik ločilnih, krmilnih in varnostnih transformatorjev vključuje pravo rešitev za vsako uporabo. Na voljo so naprave z dvema ali več primarnimi ali sekundarnimi napetostmi. Prosto izbirne vhodne in izhodne napetosti podjetjem omogočajo, da imajo manjše zaloge in tako prihranijo stroške. Površinska obdelava s črno barvo zagotavlja dobro odvajanje toplote in zaščito pred korozijo. Navitje transformatorjev je impregnirano v vakuumski potopni kopeli s smolo. Optimalna zaščita je dosežena z izvedbo brez varovalk z vgrajenim varnostnim standardom v skladu z EN 61558.

Transformatorji z univerzalnim vhodom lahko zagotovijo delovanje dobavljenih sestavnih delov tudi pri nihajočih napetostih, kar skrajša čas izpadov in poveča produktivnost.

Pregled vseh prednosti:

Prilagodljivost: enostavno prilagajanje različnim napetostnim okoljem

Stroškovna učinkovitost: zmanjšanje stroškov skladiščenja, zmanjšanje porabe z uporabo večnapetostnega vhoda

Zanesljivost: tudi pri nihajočem ali nestabilnem električnem napajanju

Novice iz našega podjetja

Koristi in prednosti ethernetnih stikal

Murrelektronik usmerja podatke v pravo smer

Izvedite več

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Osvetlitev in prikazovalnik stanja v eni napravi

Izvedite več

Order with only a few clicks - automatically fill your cart and safe time

Did you already know? Our Easy-Import-Export Function allows you to use our Online Shop ever more efficiently. Use Copy & Paste to copy and paste item lists directly from your ERP…

Izvedite več

Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...