Mnenje stranke Somic | Murrelektronik
Somic
Somic

SOMIC Verpackungsmaschinen,
Amerang

Prihranite 30 % stroškov s pomočjo sistemskega inženiringa

Podrobnosti
Somic
 

Podjetje SOMIC Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG razvija in izdeluje pakirne stroje za sekundarno in končno pakiranje živil, sladkarij, živalske hrane in neživilskih proizvodov na treh lokacijah: Amerang in Haag / Nemčija in Eagen / ZDA.

>50 Mio. € Promet
400 Zaposleni po vsem svetu

Kaj je želelo podjetje Somic s svojim novim konceptom stroja Somic 424 doseči?

  • Za cilj smo si zadali, da bi strojno inštalacijo kot modularno, standardizirano komponento integrirali v nov pristop na področju sistemskega inženiringa.

Podjetje Somic o novem konceptu stroja in sodelovanju s podjetjem Murrelektronik:

  • Če izhajamo iz mehatronskih sistemov, ki so na trgu od leta 2010, in uvedbe standardiziranih funkcionalnih enot, je bilo treba v ta sistem vključiti tudi strojno inštalacijsko tehniko.
  • Filozofija, da je treba vse osnovne funkcije stroja definirati kot strukturo, olajša namestitev, zagon, diagnostiko, vzdrževanje in servis pakirnih strojev.
  • Podjetje Murrelektronik je s sistemom CubeSystem zagotovilo sistemsko predlogo za priključitev tako imenovanega povezovalnega modula (Connection Module), ki to decentralizirano inštalacijsko tehniko standardizira kot funkcionalno enoto prek hibridnega kabla. Konfekcionirani konektorji M12 resnično olajšajo namestitev in so nepogrešljiv sestavni del mehatronskih sistemov podjetja Somic.

Nadaljnji inovacijski potencial prihodnosti:

Simulacija
Nazaj na pregled

Kontaktirajte nas!

Z veseljem razvijemo ustrezen koncept za vas in vam pokažemo vaše potencialne prihranke.

Dober dan
E-novice
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...