Avtomatizacija brez električne omarice – Vario-X | Murrelektronik

Decentralizirana avtomatizacija brez električne omarice

Vario-X

Zagotovite si termin!

Odločilen korak v smer digitalne transformacije

V svetu avtomatizacije ne ostane noben kamen na kamnu. Skoraj vse je pod drobnogledom. Cilji so jasni: digitalno načrtovanje, lažja in hitrejša inštalacija in zagon, stroškovna učinkovitost in trajnost.

Murrelektronik vas na tej poti podpira z decentralizirano avtomatizacijo v modularnem sistemu.

Enostavno in pametno.Prilagojeno vsaki stranki.
Popolnoma usmerjeno v prihodnost.

Prenesite letak Vario-X (PDF)

Avtomatizacija brez električne omarice

Premik neposredno v polje, decentraliziranje, modulacija, kombinacija obeh tehnologij, učinkovitejša uporaba energije, manjša in poenostavljena kompleksnost. In poiščite pametne rešitve.

To zmore Vario-X: 100 odstotno decentralizirano avtomatizacijo brez električne omarice!

Vario-X je stalno nadgradljiva in prilagodljiva platforma za avtomatizacijo z maksimalno odprtostjo in zmogljivostjo na vseh ravneh in na vseh vmesnikih.

Prihodnost avtomatizacije ne vključuje električne omarice.

Stranski ris postaje Vario-X
Predstavitev Olafa Preina, Head of Global Business Unit Automation

Vario-X je stalno nadgradljiva in prilagodljiva platforma za avtomatizacijo z maksimalno odprtostjo in zmogljivostjo na vseh ravneh in na vseh vmesnikih. Avtomatizacija bo v prihodnosti odpravila električno omarico in komprimiran zrak. Bo pa temeljila na omrežni povezanosti, stroškovni učinkovitosti in zagotavljala možnost priključevanja.

Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation at Murrelektronik

Enostavno in pametno

Vario-X je modularna platforma za avtomatizacijo, ki jo lahko sestavimo glede na lastne potrebe. Vse komponente avtomatizacije lahko prenese neposredno do točke izvajanja:

Tloris postaje Vario-X in razlaga komponent

Z brezhibno integracijo decentraliziranih servo pogonov zagotavlja zanesljivo upravljanje napetosti, signala in podatkov neposredno v polju. Tako lahko prvič številne funkcije avtomatizacije realiziramo popolnoma decentralizirano brez električne omarice. Robustna ohišja z zaščito IP67 (odporno proti vodi/prahu) lahko enostavno eno poleg drugega zataknemo v nič manj robustno hrbtno ploščo z integriranimi profili. Na ta način lahko celotno postajo enostavno pritrdimo na vse običajne sisteme profilov brez dodatne zaščite. V skrajnih primerih zdrži celo večje obremenitve na ohišju.

Pozitivni učinki na področju energetske učinkovitosti in potreb po prostoru: Če postanejo električne omarice odveč, potrebujemo za sisteme manj hlajenja in med proizvodnjo je na voljo več prostora, ki ga lahko uporabimo za proizvodne sisteme z dodano vrednostjo, kot so npr. roboti.

Vario-X v primerjavi z običajno električno omarico
Digitalni dvojček

Digitalni dvojček za načrtovanje, inštalacijo, obratovanje in servisiranje

Vendar VARIO-X ne predstavlja samo hrbtne plošče, krmilnikov, kablov itd. Sistem, avtomatiziran z VARIO-X, ima že od začetka digitalnega dvojčka. Gibljiva slika resničnega sistema v merilu 1:1 vključuje vse funkcije in parametre kasnejšega sistema. In to že v fazi projekta, še preden je bila naročena ali nameščena prva mehanska komponenta.

Zagotovite si termin!

Če si želite termin za predstavitev izdelka Vario-X, izpolnite obrazec. Kontaktirali vas bomo, da se dogovorimo za termin.

Rešitev računske naloge vnesite v zgornje polje.
captcha
*obvezno polje
Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...