Premeščanje oskrbe z električno energijo v polje | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Zero Cabinet – dosledna decentralizacija!

Oskrbo z električno energijo premeščamo v polje

IP67 - napajanja

Nudimo dosledno decentralizirane inštalacije, katerih slogan se glasi »Zero Cabinet« – iz električne omarice neposredno v industrijsko polje. Tako so naši inštalacijski koncepti transparentni, prijazni za uporabo in stroškovno ugodni.

Poveča se vaša konkurenčnost!

Vir oskrbe strojev in naprav z električno energijo je bila do sedaj skoraj vedno električna omarica. Tukaj smo se podali na nove poti! Oskrbo z električno energijo namreč premeščamo na območje IP67. Sprememba napetosti iz 230 VAC na 24 VDC se zgodi neposredno na porabniku v neposredni bližini procesa.

Prednosti so očitne: električne omarice so lahko manjše, v nekaterih primerih jih lahko celo odstranimo. Izgube se znižajo na minimum, zmanjšajo pa se tudi stroški energije.

Florian Holzmann, produktni menedžer na področju oskrbe z električno energijo in shranjevalnih sistemov
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

Nova dimenzija decentralizirane oskrbe z električno energijo

Inovativni stikalni napajalnik Emparro67 Hybrid se lahko pohvali s številnimi prednostmi. Oskrbo z električno energijo prelaga iz električne omarice v industrijsko polje. Z dvema vgrajenima kanaloma za nadzor bremenskega tokokroga z napetostjo 24 VDC ščiti pred prekomernim električnim tokom in tako skrbi za visoko varnost obratovanja. Z vmesnikom IO-Link pa je omogočena obsežna in transparentna komunikacija.

Emparro67

Emparro67

Sprememba napetosti neposredno na porabniku

Stikalni napajalniki Emparro67 so osnovani posebej za uporabo izven električne omarice. Odporni so na ekstremne okoliščine in jih lahko namestimo neposredno pri porabnikih v polju. Ker se napetost iz 230 V AC zmanjša na 24 V DC šele na licu mesta, se zmanjša izguba energije. Stroški energije se tako zmanjšajo in električne omarice so lahko manjše.

Dodatne datoteke za prenos

Newsletter
Always up to date!
Zmeraj smo vam na voljo!
Dosegljivi smo prek številnih medijev ...